Max-Gear – egy ultra-kemény autóipari hajtóműolaj. Úgy tervezték, hogy maximális teljesítmény, és felülmúlhatatlan védelmet nagyterhelésű fogaskerekek. Teszi fogaskerekek simábban, csendesebb, hűvösebb és hosszabb nélkül nagyjavítások.

Max-Gear – felülmúlja a többi hajtóműolajokat, mert egyesíti a legjobb minőségű szintetikus olaj Royal Purple által szabadalmaztatott Synslide adalék technológiát.

Max-Gear – ajánlott kamion, lakóautó / RV, és autóipari első vagy hátsó differenciálmű, manuális váltó, és az alacsonyabb fokozatú hajómotorok használatához, amelyek használatához az API GL-5 vagy GL-4 folyadék a meghatározott. Minden viszkozitású Max-Gear hipoid súrlódás módosítók használatával lett kialakítva a kuplung vagy kúp típusú különbségek miatt szükséges. Nincs szükség semmilyen további adalék hozzáadásához.
Max-Gear – meghaladja Eaton’s szigorú GL-5 / MIL-L-2105D követelményeket és szintén biztonságos a használata GL-4 alkalmazások vagy bronz szinkronfogaskerekekhez is.

Max-Gear – energiát takarít meg, csökkenti a felmelegedést és a maximális teljesítmény elérését biztosítja. (OEM vagy utángyártott önzáró adalékanyagokat nem szükséges.)

Max-Gear – kiküszöböli a káros lerakódásokat és meghosszabbítja az olajcserék közötti időt.

Max-Gear megfelel hideg éghajlaton üzemelő járművek a működési követelményeinek.

Max-Gear – csökkenti a csapágyak és fogaskerekek közötti rezgést, anyagkopást.

Max-Gear – korrózióvédelmet biztosít mind a vastartalmú és nem vastartalmú fémek esetében működés közben és leállítás után is.

Max-Gear – teljesen elválasztja a víz, megakadályozza az olaj-víz emulziót.

Max-Gear – kompatibilis más ásványi hajtóműolajok és más szintetikus szénhidrogén hajtóműolajok.

Max-Gear megfelel az OEM garanciális követelmények GL-5 gépjármű hátsó tengely hipoid hajtóműkenés.

Max-Gear- Környezetbarát, összetevői TSCA listán szerepelnek és megfelel az EPA, RCRA és OSHA követelményeknek. megnöveli az olajcsere idejét, ezzel csökkenti a vásárolandó olaj mennyiségét így pénz és energiát takarít meg.