Az Evans Prep Fluid kifejezetten a hűtőrendszer tisztítására lett kialakítva, mielőtt új vízmentes hűtőfolyadékot telepít. Olyan régi hűtőfolyadékot és vizet keres, amely a meglévő fagyálló / víz keverék motorból történő leürítése után marad.
A Prep Fluid gondoskodik arról, hogy az Evans vízmentes hűtőfolyadék új töltése megfeleljen a víztartalom határértékeinek és maximális teljesítményt biztosít.

 

Jellemzők és előnyök:

  • Használatra kész – nincs szükség vízre
  • Minden Evans vízmentes hűtőfolyadék telepítése előtt használható
  • Eltávolítja a régi hűtőfolyadékot és a vizet
  • Védi a hűtőrendszer fém elemeit az öblítés során
  • Biztosítja a csúcs vízmentes hűtőfolyadék teljesítményét

Alkalmazási megjegyzések.

Az Evans azt javasolja, hogy a Prep Fluidot használják a rendszer tisztításához bármilyen vízmentes motorba történő hűtőfolyadék telepítése előtt. Prep Fluid meg fogja keresni a leeresztés után a rendszerben megmaradt régi hűtőfolyadékot és vizet. Ez biztosítja az új hűtőfolyadék optimális teljesítményét.

Általános leírás:

Megjelenés                             Tiszta, színtelen
Szag                                       Enyhe, jellegzetes
Csomagolás / egység              hordó, kanna,…

Kezelés:

Ez a folyadék könnyen felszívja a levegő nedvességét. Tartsa a tartályt szorosan zárva. Gyorsan tisztítsa meg a kiömlött anyagokat, mivel a termék csúszós lehet, és ártalmas lehet a gyermekek és a háziállatok számára. Öblítse ki a kis kiömléseket vízzel. Gyűjtse nagy kiömlések hordóban a állami vagy helyi szabályozásnak megfelelő ártalmatlanítás vagy újrahasznosítás érdekében .