Synergy – a Royal Purple legkelendőbb EP hajtóműolaj, és úgy tervezték, hogy simán kenje fogaskerekek, gyakorlatilag minden körülmények között.

Synergy – egy ultra-kemény, hosszú élettartamú, hajtóműolaj csúszós, szintetikus molekulákkal, ami nagyban növeli a kenési és olajossági tulajdonságait. A csapágyak simábban, csendesebb, alacsonyabb hőmérdékleten, hosszabb, és hatékonyabban működnek nagyjavítások nélkül.

Synergy – az ásványi és más szintetikus olajokkal szemben jelentős előnyt jelent a kiváló szintetikus alapolajak és a Synslide adalék technológia keveréke. A Royal Purple egyedülálló, szabadalmaztatott, korróziógátló, EP technológia.

Synergy – képes gyorsan és teljesen elkülönülni a víztől, gátolja az iszap kialakulását, amely gyakran megtalálható a hajtómű házban (például a hűtőtorony hajtóművekben).

Synergy – védi a fogaskerekeket nehéz alkalmazási körülmények között, ahol más EP olajok gyakran nem képesek erre. Azoknak a felhasználóknak ajánlott, akik hosszabb olajcserre időt és jelentős javulást szeretnének elérni a sebességváltó megbízhatósága és teljesítménye terén.

Synergy – csökkenti a csapágyak vibrációját, kiváló kenést biztosít

Synergy – kiemelkedő oxidációs stabilitású, amelynek köszönhetően nagymértékben megnő az olajcserék közötti időtartam, miközben berendezések tiszta marad. Kiváló korrózióvételemet biztosít.

Synergy – kemény olajfilm réteg miatt a hajtóművek terhelés alatti működése közben alacsony a súrlódási energia, így hatékonyabb a működés.

Synergy – kiváló kompatibilitású a legtöbb tömítéssel.

Synergy – kompatibilis más ásványi olajakkal és a legtöbb szintetikus olajjal.

Synergy – Környezetbarát komponensei TSCA szerepel és megfelel az EPA, RCRA és OSHA követelményeknek.