Vásárlás

Elektronikus úton, az Interneten vagy esetenként személyesen lehet vásárolni. Személyes átvétel esetén is kötelező a termék interneten való megrendelése. Személyes átvétel csak egyeztetés esetén, érdeklődjön a megadott telefonszámokon.A megrendelést csak abban az esetben tudjuk teljesíteni, a megrendelt árut elküldeni, ha a megrendelés visszaigazolása megtörtént, és az abban közölt adatokat egy újabb válaszban- emailben elfogadja. Az interneten történő rendeléstől való eltekintés az AMEROP Kft joga.

A megrendelések érvényességét telefonon ellenőrizhetjük, ezért kérjük, hogy a telefonszámát (vezetékes vagy mobil) minden esetben adja meg! Telefonszám megadása nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni!

A termékek vásárlásának folyamata:
1. az „ajánlatkérés” funkcióra klikkelve a megjelenő adatlap kitöltésével és elküldésével jelezheti vételi szándékát.

2. az ajánlatkérés visszaigazolásában tájékoztatást adunk az árról és a teljesítés várható idejéről.

3. amennyiben elfogadja az ajánlatkérésre küldött válaszunkat, az elfogadásról válasz e-mail-t küld, ezzel megrendeli a terméket.

Szállítás várható teljesítése: a megrendelés visszaigazolását követően 7-14 munkanapon belül teljesítjük, amennyiben az adott termék raktáron van.

Szállítási információ: Csomagjainkat alapvetően postai úton szállítjuk házhoz. A fuvarozótól történő átvételnél, minden esetben ellenőrizze, hogy a szállítmány nem sérült-e! Utólagos reklamációt nem fogadunk el. Ettől eltérő és elsősorban nagyobb tételek esetén külön egyeztetés alapján történik.

Kézbesítési díjazás

A fizetés postai szállítás esetén utánvétellel vagy banki átutalással történik. Egyes megrendeléseknél a megrendelés elfogadása esetén az AMEROP Kft. a megrendelt tétel ára egy részének vagy teljes összegének kifizetését előre jogosult kérni. Ebben az esetben a kifizetés átutalással történhet, és a megrendelés az összeg megérkezésével lép érvénybe.

A fizetés történhet forintban (HUF), vagy euróban(EUR). Az AMEROP Kft. az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért – legyen az nyomdai, informatikai vagy technikai – felelősséget nem vállalunk.

Általános csomagolás, kiszerelés

A termékek  általános kiszerelése a következő:
tubus (tube)
flakon (bottle) = 1 quart = 0,946 liter
doboz (case) = 12 flakon = 11,35 liter
kanna (pail)= 5 gallon = 18,95 liter
kis hordó (keg) = 15 gallon = 56,85 liter
hordó (drum) = 55 gallon = 208,45 liter
2 vagy 5 literes kanna
Figyelem! Nem minden termékfajta kapható minden kiszerelésben.
Ügyeljen arra, hogy kövesse a gyártó és / vagy a motor építője ajánlásait, amikor kiválaszt egy valamilyen viszkozitású terméket.

Garancia, szavatosság:

Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a gyártó által meghatározott szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett, külön van feltüntetve.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a csak a gyártó által meghatározott feltételek alapján érvényesülhet. A termékre vonatkozó jótállás a vitatott termékből a helyszínen vett és a gyártó saját laboratóriumában bevizsgált termékre vonatkozik.

Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok a gyártó által elismerten gyári hibásak.

Rendelés és szállítás

Az amerop.hu weboldalon történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen szabályokat, tisztában van a rendelés menetével. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az ajánlatkérő adatlapon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért az AMEROP Kft. felelősséget nem vállal.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a szállító értesítést hagy, majd a szállító cég szabályai szerint jár el.

A kiszállítás, átvétel időpontja és helye amennyiben nem postai úton történik, külön kerül egyeztetésre. Azoknál a termékeknél, amelyekből pillanatnyilag nem áll rendelkezésre raktári készlet a rendelés visszaigazolásban közölt határidő a mérvadó, amely lehet 14-21 nap, vagy esetenként 50-60 nap, esetenként több.

Az előre nem látható szállítási késedelem miatt semmilyen vélt vagy valós kárért anyagi felelősséget az AMEROP Kft. nem vállal.

A vásárlástól való elállás

A Vevő jogosult a megrendelést követően 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen vagy telefonon. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

A Vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
Az AMEROP Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a vételárat a vásárló részére megtéríteni.

Adatkezelés

Adatkezelésünket elsősorban az Európai Unió általános adatvédelmi rendeletének (az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendelete, továbbiakban: GDPR) és az adatkezelésre vonatkozó további EU és magyar jogszabályoknak megfelelően végezzük.

Személyes adatoknak tekintjük:

  • az azonosító adatokat: mely a vezetéknév és keresztnév (név), e-mail cím, számlázási cím;
  • az elérhetőségi adatokat, ezek azok a személyes adatok, amelyek lehetővé teszik a kapcsolattartást, így: e-mail cím, telefonszám,
  • a rendelési adatokat, amelyek a megrendelt termékkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos adatok, a szállítási és fizetési mód, beleértve a bankszámlaszámát és az esetleges panaszokról vezetett adatokat;

A weblapon történő kapcsolattartás során Ön a következő adatait adja meg:

Személyes információk:

Családnév*

Keresztnév*

Email*

Cím*: Utca/cégnév, postafiók; irányítószám*, város*, ország*

telefonszám**

A csillaggal jelölt adatok megadása kötelező. Az itt hivatkozott adatok az Ön személyes adatai, amelyet a jelen Szabályzat szerint hivatkozott adatvédelmi rendelkezések szerint kezeljük, és esetleg nyilvántartjuk.

A  weblap használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a szállító részére átadott, kiszállításhoz szükséges információk.

A weblap böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre (például log fájlok formájában, melyek tartalmazzák a felhasználó IP címét, az időpontot, a meglátogatott oldal URL-jét), mely személyes azonosításra nem használható, de statisztikai célokat szolgál.

Amennyiben a megrendelt termékről számla készül, annak tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.

Az Üzemeltető, mint Adatkezelő az adatok megőrzése érdekében az adattároláshoz, feldolgozáshoz kapcsolódó informatikai és egyéb biztonságos adatkezelést elősegítő valamennyi intézkedést megteszi.

Az adatkezeléssel érintett tevékenységek és adatok köre a kapcsolattartás során megadott adatokra terjed ki.

Személyes adat csak az adatkezelés céljával összhangban kezelhető. Az adatkezelő a megadott adatokon kívül természetes személyazonosító adatokat nem tárol.

Az adatkezelés célja:

a weboldal szerinti szolgáltatásnyújtás biztosítása, kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás az ajánlatkérővel, a vevővel, a kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások igénybevétele céljából történő adatkezelés (számlázás) és marketing, az adatkezelő profiljába illő szolgáltatás színvonalának növelése, ennek érdekében végzett piackutatás és a fogyasztói szokások felmérése.

Az adatkezelés jogalapja: a Felhasználó önkéntes hozzájárulása. A Felhasználó a bármilyen módon megadott adatainak megadásával hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez.

Az adatkezelés időtartama: az ügyfélkapcsolat fennállásáig, max. 5 év.

Az adatkezelő részéről adattovábbításra a szállítás lebonyolítása érdekében kerül sor.