1. A Power Service dízel adalékanyagok használata érvényteleníti-e a gyártó garanciát?

A rendeltetésszerű használat esetén a Power Service dízel üzemanyag-adalékanyagok használata nem semmisíti meg a motor gyártójának jótállását.  

2. Tudom, hogy a Power Service dízel adalékokat a közúti teherautóknál használják, de használhatom őket a dízelüzemű autómban, pickup-ban, traktorban stb.?

Igen, Power Service diesel adalék biztonságosan használható minden dízelmotor esetében.  

3. A dízel részecskeszűrőkkel, dízel oxidáló katalizátorokkal és / vagy EGR motorokkal rendelkező motoroknál biztonságos a Power Service dízel adalékanyagok használata?

Igen, a Power Service dízel adalékanyagok biztonságosak minden dízelmotorban, beleértve a fejlett emisszió-szabályozó eszközöket is.  

4. Mi a termékeink eltarthatósága?

Határozatlan ideig lezárt tartályban. Az eredeti lezártság megszakítása után a legjobb gyakorlat, hogy a terméket 12 hónapon belül használják fel.  

5. A termék kiszivárog egy részlegesen használt tartályból?

Igen. A 0.473 liter, a 0.946 literes, a 2.36 literes és az 3.78 literes tartályokba csomagolt dízel-adalékanyagok egyszer használatos tartályokba kerülnek csomagolásra, melyet egy látszólagos lezárás követ. Miután a tömített lezárás megtört, a tartályt nem lehet újra lezárni ugyanúgy lezárni, és a termék szivárog. A legjobb gyakorlat az, hogy az üzemanyagtartályhoz a leg megfelelőbb  méretű  tartályt használja.

6. Mikor a legcélszerűbb, hogy az üzemanyaghoz adjunk hozzá
Power Service dízel adalékot?  

A legcélszerűbb a Power Service dízel adalékanyagok az üzemanyaghoz adni, miközben üzemanyagot tölt be. Ez biztosítja az adalékanyag megfelelő keverését az üzemanyaggal.  

7. A Power Service dízel adalékanyagok alkoholt tartalmaznak?

Power Service Diesel Fuel Suplement + Cetane Boost, Diesel Kleen + Cetane Boost, Clear-Diesel üzemanyag és tartály tisztító és Bio Kleen Diesel Fuel Biocid nem tartalmaz semmilyen alkoholt.   8. Mi a különbség a Diesel Fuel Suplement (üzemanyag-kiegészítés) + Cetane Boost és a Diesel Kleen + Cetane Boost között?

Dízel üzemanyag-kiegészítés + Cetane Boost (a fehér flakonban) egy téliesítő / antigél, ha a hőmérséklet 30 ° F( -1.1° C) alá csökken. a téli működéshez. Diesel Kleen + Cetane Boost (ezüst flakonban) egy befecskendező tisztító és teljesítményjavító, ha a hőmérséklet 30 ° F(-1.1°C)  felett van.
Használja szezonális tippünket arra, hogy emlékezzen arra, hogy melyik terméket használja: „Fehér télen, ezüst nyáron”.  

9. Használhatom egyidejűleg a Dízel fuel Suplement (üzemanyag-kiegészítést) + Cetane Boost-ot és a Diesel Kleen + Cetane Boost-ot?

Igen, sok olyan ügyfelünk van, akik nem akarják elveszíteni a Diesel Kleen + Cetane Boost által nyújtott teljesítményjavulásokat, amikor az időjárás hideg lesz. A termékek kompatibilisek és együtt is használhatók.  

10. Mi a különbség a Dízel üzemanyag-kiegészítés + Cetane Boost és a Diesel 911 között?  ( A Diesel 911-t nem forgalmazzuk jelenleg.)

A dízel üzemanyag-kiegészítés Arctic Formula + Cetane Boost megakadályozza az üzemanyag gélképződését és védelmet nyújt az üzemanyag-szűrő jegesedés ellen. A dízel 911 Winter Rescue Formula-t akkor használják, amikor már gélesedés vagy jegesedés történt, és a motor nem indul el. Használja a Diesel 911-et, hogy elindítsa a motorját, majd adjon hozzá Dízel Fuel Suplement + Cetane Boost-ot, hogy megakadályozza a jövőbeli gélesedést.

11. Használhatom egyidejűleg a dízel üzemanyag-kiegészítést + Cetane Boost-ot és a Diesel 911-et?

Igen, Diesel Fuel Supplement +Cetane Boost és a Diesel 911 kompatibilisek, használhatók együtt.  

12. Milyen gyakran kell használni a Power Service dízel adalékanyagokat?

Ajánlott éves karbantartási ütemterv:
Minden alkalommal, amikor tele tankol:
Ha a hőmérséklet 30 ° F( -1.1°C) felett van, adjon hozzá Diesel Kleen + Cetane Boost (ezüst flakon) a maximális teljesítmény érdekében. Ez a Max HP Formula cetánnal, tisztítószerrel és kenőanyag-tisztítóval van feltöltve, hogy a csúcs dízel teljesítményt biztosítsa. Ha a hőmérséklet 30 ° F (-1.1 °C) alatt van, adjon hozzá Dízel Fuel Suplement + Cetane Boost (fehér flakon) a téli használatra. Ez az Arctic Formula megakadályozza az üzemanyag gélképződését és védelmet nyújt az üzemanyag-szűrő jegesedés ellen.
(Használja a szezonális ajánlatot : Fehét télen, ezüst nyáron!)  A Clear-Diesel Fuel & Tank Cleaner-t a víz eltávolításához, a szennyeződések szétszórásához, és hogy az üzemanyag rendszer és a tartály tiszta legyen,  valamint a hosszú távú tároláshoz használjuk. Legalább negyedévente ajánlott, vagy szükség szerint. Téli vészhelyzetben: Használja a Diesel 911-et a gélesedett üzemanyag és a megfagyott üzemanyag-szűrők visszanyeréséhez, ha a járműve hideg időben nem indul el, vagy nincs ereje.  

13. Károsítaná-e a motoromat a Diesel Fuel Suplement  + Cetane Boost évenkénti használata , még akkor is, ha tartalmaz egy antigént a téli működéshez?

Nem, nem árt a motorodnak a Diesel Fuel Suplemen+ Cetane Boost évenkénti használatára. A maximális teljesítmény érdekében azonban 30 ° F (-1.1° C) feletti hőmérséklet esetén a Diesel Kleen + Cetane Boost-ot kell használni.  

14. Használhatom a termékekett benzinben?

Nem, termékeinket benzinben nem szabad használni. Kiemelt figyelmet fordítunk a dízel üzemanyag és dízelmotorok adalék technológiájára.    

15. Mi a +Cetane Boost?

A cetán erőteljes energia összetevő, amely javítja az üzemanyag gyújtási minőségét. Közvetlen kapcsolat áll fenn a dízel üzemanyag cetánszámával és a gyújtási ponttal. Minél alacsonyabb a cetánszám, annál hosszabb a gyújtás késleltetése.A magas cetánszámú üzemanyagok gyorsabban és teljesebben égnek, ami simábban és csendesebben futó motorokat eredményez, gyorsabb a motorindítás, nagyobb a teljesítmény és jobb az üzemanyag-fogyasztás. Valójában a Motorgyártók Szövetsége (EMA) megállapította:„Az alacsony cetánszámú üzemanyagok kemény indítást, durva működést, zajt és füstöt okoznak.
Általánosságban elmondható, hogy a dízelmotorok jobban fognak működni az 50-nél nagyobb cetánszámú tüzelőanyagokkal, mint a nemzeti átlagban 46 cetánszámú üzemanyagokkal.”    

16. Mi az a  Slickdiesel kenőanyag?

A Slickdiesel Lubricator egy szabadalmaztatott Power Service dízelüzemanyag-kenőanyag-adalék, amelyet sok termékünk hozzáad a dízel üzemanyag kenési tulajdonságainak növeléséhez. A kenőképesség növelése növeli az üzemanyag-szivattyúk és az injektálók életét. Az üzemanyag-szivattyú gyártói (a Bosch, a Delphi, a Denso, a Siemens és a Stanadyne) a tüzelőanyag-kenőképességet a dízel üzemanyag
legjelentősebb tulajdonságaként tartják számon, mivel a szivattyú és a befecskendező szelep kopásának csökkenéséhez kapcsolódik. A Motorgyártók Szövetsége (EMA) kijelentette, hogy „A motoralkatrészek rövidített élettartama, például az üzemanyag befecskendező szivattyúkés az egység befecskendező szelepek- általában az üzemanyag-kenőanyag hiányának tulajdoníthatóak, és ez aggodalomra ad okot a motorgyártók számára.” A Slickdiesel Kenőanyag megfelel az új ASTM HFRR 520 kenőanyag-specifikációk az Egyesült Államokban és a szigorúbb európai 460 előírásnak a legtöbb üzemanyagban.