Ennek a terméknek a választása az optimális téli üzemeltetés biztosítja. A termék használata a maximális téli működőképességet biztosít.

Az Arctic Antigel formula hatékonyan kezeli az összes dízelüzemanyagok, hogy megakadályozza az üzemanyag gélesedését és a hideg téli hónapokban is megtartja berendezés problémamentes működését.

Tisztítja üzemanyag-befecskendezőket és növeli cetánszámot, akár 4 számmal, ami gyorsabb hidegindítást és simább a járó motort eredményez. Miközben kívánatosabb a nem téli hónapokban használni, mert a legnagyobb befecskendező tisztítás és cetánszám növekedés (6 számig) ekkor érhető el.

Az adalék használható egész évben, bár egy antigél, akkor sem tesz kárt a motorban, ha egész évben használjai.
Diesel Kiegészítés előnyei:
– Megakadályozza az üzemanyag gélesedését -40 ° C-ig
– Eredmény teljesítményét 50/50 keveréke No. 2 és No. 1 dízelüzemanyagok
– Csökkenti a Hideg-szűrő Csatlakoztatás pont (CFPP) , ami általában 2 ° C – az üzemanyag-szűrőket vax-al dugulásmentesen tartja
– Akár 4 számmal növeli cetánszámot – ezzel gyorsabb hidegindítást biztosít.
– Tartalmaz Slickdiesel a maximális üzemanyag – kenés eléréséhez – védi a szivattyút és az injektort a felgyorsult kopástól
– Tartalmaz jegesedés gátló adalékanyagok – véd az üzemanyag-szűrő jegesedése ellen
– Tartalmaz wax-ülepedés gátló diszpergálót – véd az üzemanyag-szűrő eldugulásától az üzemanyag fagyáspontja alatt is
– eloszlatja gázolajban lévő vizet
– Hatékony az összes dízel üzemanyagok esetén, köztük ultra alacsony kéntartalmú dízel (ULSD) és a biodízel keverékek tartalmazó akár 20% biodízel (B20) üzemanyag is.

Megjegyzés:

Diesel-üzemanyag adalék + Cetánszám növelő adagolása a tartály címkéjén előírás szerint. Az adalékot az üzemanyaghoz az üzemanyag fagyáspontja feletti hőmérsékleten kell hozzá adni. A hatékony keveredés érdekében az adalékot az üzemanyagtartály feltöltése előtt kell a tartályba tölteni. Tárolása -10 ° C fölött.

Diesel fuel suplement+ cetane növelő biztonsági adatlap