Fejlett tisztítási technológia.

Power Service Clear-Diesel ® üzemanyag és-tartály tisztító egy fejlett üzemanyagtartály tisztítási technológia, amelynek hatékonyságát a több száz flotta, tengeri, építőipari és mezőgazdasági alkalmazás bizonyította.

Clear-dízel használni lehet, mint egy létfontosságú része bármely megelőző karbantartási programnak, illetve berendezések vagy üzemanyag-tároló tartályok azonnali tisztítására.
hosszú távú üzemanyag stabilitás biztosít.

Diesel üzemanyag minősége 90 napon túli tárolás esetén romlik. + PetroFresh a diesel üzemanyagot frissen tatja 12 hónapig. Üzemanyagtartály tisztább marad és üzemanyag-szűrők tovább tart a Clear-dízel üzemanyag és -tartály tisztító használatával .

Eltávolítja a vízet a Diesel üzemanyag rendszerből.
Dieselüzemanyag-ellátó rendszerekben víz halmozódik fel normál működés közben. Az állandó dízel üzemanyag kenési és az üzemanyag-befecskendezők hűtési cirkulációs folyamata termikus különbséget okoz, amely kondenzációs víz formájában lecsapódik az üzemanyagtartályokban. A víz mindig is probléma volt a dízel üzemanyagok esetében, de a probléma soha nem volt nagyobb,mint azaz ULSD üzemanyag esetében tapasztalt.

– Szétszórja gázolaj szennyeződést
– Eltávolítja a víz
– + PetroFresh maximális hosszú távú tárolási stabilitást biztosít – frissen tartja az üzemanyagot
– Megakadályozza a korai üzemanyag-szűrő dogulást
– Védi az üzemanyagtartályt a korróziótól
– Hatékony az összes dízel üzemanyag, köztük ultra alacsony kéntartalmú dízel (ULSD), a biodízel és a biodízel keverékek esetében

 

Üzemanyag rendszer és tartály tisztító biztonsági adatlap